Vélemények

 

" HÁLA ...  Kékfestő abrosz, mezei virágos szalvéta. Megérkezés. Tágas fogadótér - mosolyaink. Először vagyok itt, mégis öröktől fogva. Ősanya energiák. Nézem a hárfát. Minket vár. Aztán elkezdődik valami az ideát és odaát határán. Először egy pillangós takaróba burkolózom, a védettségben hallgatom a húrokat. Mezők, távolabb hegyek jelennek meg lelkemben. Aztán zuhanás, gyász, sötétség. Életem színterei. A hárfa lassan kiemel és már várom, én ülhessek egészen a közelébe. Hátamat támasztom a fára, szeretném, ha Mártinak a hárfa mellett nem kellene még az én súlyom is tartania. Bár mondták, bíztatóan, csak helyezkedjem el kényelmesen. De mégis ..... Érzem a gerincemen a hangokat és lassan a testem, tőlem függetlenül belazul és elmereng. Már csak a hangok ringatnak. Éledek. Mosolygok - érzem. Lágy magas hangok kúsznak agykérgem alá és körbe - körbe simogatnak. A szó kevés ezen érzések elmesélésére. Fogalmam sem volt, hogy ilyen létezik. Nem a fülek élménye, nem a rezgés élménye - tibeti hangmasszőr vagyok - hanem valami egészen különös befogadás, eggyé válás, gyógyulás. Harmónia. Egyensúly. Köszönöm Mindkettőtöknek, hogy megtapasztalhattam........

Visszatérek "

Rita  (2017. április)

 

 

"Köszönöm, hogy megébresztettétek a lelket! Az a megnyugvás most ott ébredt, idegszálakat simogat, fésülget! A hárfa csodálatos hangszer, ilyen békével, ahogy a gondoskodó, őrző-védő-tápláló jelenlétetekkel telített soha nem találkoztam előtte. Fantasztikusan jó volt, túlzás nélkül állíthatom ezt! Megújító, átjáró, tisztító hatása van, álmodom napok óta azóta! "

Barbi  (2017.)

 

Kedves Márti!

Újból remekül éreztem magam a hangfürdőn. Én egy fantasztikus élményt kaptam tőled aznap, testi és lelki felüdülést egyben!

Félmaraton lefutására készülök.  Reggel egy erős edzés tervet futottam le, ami minden porcikámat átmozgatta, és boldog voltam, hogy sikerült teljesítenem. Ezután testileg felfrissülve érkeztem a hangfürdőre. Azt hittem, ennél már nem lehet jobb.

De amint neki dőltem a hárfának, éreztem minden hangját, jótékony rezgését még a csontjaimban is. Elnyújtózva a puha szőnyegen, kényelmesen, ellazulva lelkileg is felfrissültem. Csodás érzés volt!

Hálásan köszönöm ezt neked!

Timi (2019 február)

 

„Pörgős napjaim vannak mostanában, hetekre előre beosztva a naptáram minden órája. Amikor Adria hívott, hogy menjek kicsit kikapcsolódni, feltöltődni hozzá, még bizonytalankodtam egy kört, hogy be tudom-e préselni ezt az egy órát a napomba, de végül nagyon örülök neki, hogy úgy döntöttem, hogy igen, elmegyek hozzá és szánok magamra ennyi időt, hogy kisimítsam a lelkem és töltődjek kicsit. Adria forró punccsal és mennyei almáspitével várt, a lakásban nyugalom és finom, puha hangulat. Elhelyezkedtem a párnákon, és a hátamat a hárfának támasztottam, behunytam a szemem és csak hagytam, hogy átmossanak a hangok. Úgy éreztem, hogy a fejemben pendülnek meg a magasabb hangok, és a hasamban a mélyebbek, hömpölygött bennem a zene, és lassan ellazultam teljesen. A fejemben újabb és újabb képek jelentek meg, a zene hullámzásával jöttek és mentek, némelyik újra-újra visszatért, és jöttek mások, újak is, és apránként azon vettem észre magam, hogy önkéntelenül mosolygok és még a maradék feszültség is kiszáll a testemből, én pedig csak lebegek a hangokon és boldog vagyok.

Kedves Márta és Adria, mindkettőtöknek nagyon köszönöm ezt az élményt!”

Anna  (2018.)